Tillykke med din graviditet.

Her er lidt generel information om dit graviditetsforløb hos os.

Du vil blive tilbudt 4 samtaler her i klinikken.
1.samtale foregår ml uge 6-8 hos sygeplejersken: husk, at medbringe cpr nr på barnets far samt dato for sidste menstruations første dag.  Det er vigtigt at kontakte klinikken mhp tidsbestilling fordi vi afsætter 30 min til den første konsultation.
2.samtale foregår ml uge 8-10 hos lægen – den kan du evt selv booke nu
3. og 4. besøg er ved lægen i uge 25 og uge 32. Her skal du aflevere en urinprøve, inden du kommer ind til lægen, mød derfor gerne lidt før tid.

Via nedenstående links kan du læse mere om kost og motion i graviditeten samt nakkefoldscanning.

https://www.sst.dk/da/sundhed-og-livsstil/graviditet-og-foedsel

https://www.nakkefold-hs.dk/

TERMIN – TIDSBESTILLING
Venligst kontakt klinikken mhp tidsbestilling da vi afsætter 30 min til den første konsultation hos sygeplejersken.  Se ellers nærmere information her

KIGHOSTEVACCINE TIL GRAVIDE 

Sundhedsstyrelsen har på baggrund af en grundig faglig gennemgang indstillet til Indenrigs- og Sundhedsministeriet, at tilbuddet om kighostevaccination til gravide gøres permanent. På baggrund af den aktuelle stærkt øgede forekomst af kighoste har Sundhedsministeren besluttet at genindføre det midlertidige tilbud, som ophørte ultimo marts 2023. Tilbuddet træder i kraft den 1. august 2023 og udløber ved udgangen af 2023, hvorefter den forventes at blive gjort permanent.

https://www.ssi.dk/vaccinationer/risikogrupper/gratis-kighostevaccination-til-gravide